Vi använder nödvändiga kakor för att få vår webbplats att fungera. Vi skulle också vilja ställa in valfria kakor, som kan inkludera funktionella, analytiska och marknadsföringskakor. Dessa cookies används sätts bara om du ger tillåtelse.

Samla enkelt in
underskrifter digitalt

Hos oss betalar du endast för de underskrifter du behöver.
  • Välj mellan pay-as-you-go eller årsplan
  • Inga extra avgifter för signering med BankID
  • Legalt bindande enligt EU-standard
ALLA nya företagskonton är förladdade med ett värde av 125 kronor. Det bjuder vi på så att du kan komma igång - inget kreditkort krävs!
SKAPA KONTO GRATIS

Formify formaliserar sättet vi signerar på, digitalt

För den som vill digitalisera sig och få avtal underskrivna digitalt har det dessvärre varit svårt att ta reda på hur e-signering fungerar. Vi på Formify vill göra det enklare. Här följer fyra anledningar:

På 2 minuter har du skickat ditt avtal!

Enkelt är användarvänligt – vi ser till att hålla tröskeln låg. Alla i din organisation som behöver skicka dokument för signering ska kunna komma igång snabbt. Minimala inlärningstider och inga demos behövs.

Bjud in med SMS eller WhatsApp

Välj SMS- eller WhatsApp-inbjudningar, istället för endast e-post, baserat på din målgrupps preferenser. Denna flexibilitet säkerställer att du snabbt kan nå människor och få avtal signerade, oavsett var de befinner sig.

Tydlig kommunikation

Hur du framställs hos din motpart är avgörande för Formify. Tydlighet, enkelhet och säkerhet inger förtroende och kortar ledtider i signeringsprocessen. Alla meddelanden vi skickar på uppdrag av dig innehåller bara det allra nödvändigaste.

Värdehandling

Ett signerat dokument är en värdehandling. Därför skickar vi dem inte som bilagor i e-post, vi hanterar dem på ett mer säkert sätt. De färdiga dokumenten kan hämtas från en säker sida, med krav på verifiering.

Har du fått ett PDF-dokument signerat genom Formify?

Eller har du fått e-post/SMS från oss, med en länk till ett dokument att signera?
Om du undrar något har vi samlat den viktigaste informationen här.

Legalt bindande enligt EU-standard

Oavsätt vad du ska skicka för signering (protokoll, avtal, skuldebrev eller anställningsbevis) så gör du det enligt EU-standard. Allt man vanligtvis sätter en ”kråka” på kan du nu få underskrivet genom digital signering.

Har du fått ett värdekort?

Kanske har någon varit snäll och gett dig ett värdekort förladdat med hundralappar på?