Vi använder nödvändiga kakor för att få vår webbplats att fungera. Vi skulle också vilja ställa in valfria kakor, som kan inkludera funktionella, analytiska och marknadsföringskakor. Dessa cookies används sätts bara om du ger tillåtelse.

Om oss

Vi skapade Formify för att vi själva såg att det saknades en produkt på marknaden – det var inte möjligt att skicka ett avtal för signering och endast betala för det enskilda avtalet. Många leverantörer gjorde det svårt för användaren att förstå de regelverk och lagar som gäller kring digitala underskrifter. Om traditionella underskrifter, gjorda med papper och penna, ska kunna ersättas av modern teknik får det inte vara så krångligt.

Kan vi formalisera sättet vi signerar på? Vi ställde oss den frågan och var övertygade om att vi skulle kunna göra det enklare, smidigare och mer begripligt för användaren. ”Formalisera” blev ledordet och vi blev helt enkelt Formify!

Är det verkligen en bra idé att ge sig in i en bransch med så många konkurrenter? Vi valde att se på det annorlunda. Majoriteten av konkurrenterna gjorde egna komplexa lösningar riktade till större organisationer och företag. Kanske inte så konstigt att deras prisplaner var årslånga och deras lösningar svårbegripliga?

Lösningarna var helt enkelt inte ämnade för privatpersoner, enmansbolag eller mindre företag. De som bara behöver få ett avtal signerat så snabbt som möjligt, på ett tryggt och säkert sätt - de som inte vill spendera mer än 100 kr - vart ska de vända sig?

Enligt Europeiska kommissionen representerar just små företag 99% av alla företag i Europa. Vårt mål är att hjälpa dessa. Vi ska bli den mest flexibla e-signeringstjänsten för småföretagare inom EU. Vår prismodell ska vara transparent – det ska vara lika lätt att köpa ett avtal för signering som det är att online-shoppa privat. Det spelar ingen roll om det handlar om ett privat ärende eller ett avtal för företagets räkning.

När vi satte igång kom Coronaviruset och förändrade både vardag och arbetsliv för oss alla. Samtidigt är klimatfrågan mer aktuell än någonsin och att minimera sin klimatpåverkan är något alla företag har ansvar att göra. Vi själva ställde om till arbeta från distans och har gjort det till det nya normala. Vi har alltså varit ett grönt företag redan från början och vill fortsätta på den inslagna vägen.

- Teamet bakom Formify

Kontakt

E-post: info@formify.se
Telefon: 08 - 333 927

Godkänd för F-skatt | Org.nr: 559243-6868 | Momsreg.nr/VAT: SE559243686801 | Formify AB